A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی
A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی
Blog Article
در همین زمینه بهترین رژیمهای غذایی برای کاهش چربی خون این میوه خوشمزه روند پارکینسون را کُند میکند آمار وحشتناک ابتلای ایرانیها به کبد چرب
کبد چرب نوعی بیماری کبدی است که در اثر بزرگ شدن کبد بر اثر تجمع چربی در سلولهای آن بروز پیدا میکند. طبیعتا چربی در کبد هر انسانی وجود دارد؛ اما اگر چربی کبدی بیش از ۵ درصد باشد، فرد مبتلا به کبد چرب خواهد بود. بیماری کبد چرب در دو حالت کبد چرب الکلی و کبد چرب غیر الکلی وجود دارد.
نوشیدن یک لیوان آب که در آن عصاره یک لیموترش تازه وجود دارد در آغاز روز میتواند بهترین دارو برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باشد.
دعای پایان سال برای دوستان، عزیزانم و عشقم دلنشین و زیبا
کسانی که غلات تصفیه شده کمتری مصرف میکنند، خطر سندرم متابولیک کمتری دارند. میتوان به راحتی غلات تصفیه شده را با سیبزمینی، حبوبات یا گیاهانی مانند گندم سبوسدار و غلات سبوسدار جایگزین کرد.
بنابراین، عادات غذایی سالم را دنبال کنید و برای تنظیم موثر کلسترول خود تلاش کنید.
ردیابی گلوکز خون باید توسط پزشک اصلی یا متخصص غدد هر دو هفته یکبار انجام کبد چرب خطرناکه نی نی سایت شود.
مسافران ۱۴ استان ایران آمادگی بارشهای شدید را داشته باشند اولین واکنش پوتین به حملات تروریستی مسکو
همچنین باید یک رژیم غذایی با فیبر بالا شامل سبزیجات سبز، میوههای کامل و سالاد در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود و همه غذاهای تصفیه شده و کربوهیدراتهای سفید مانند آرد تصفیه شده، برنج سفید و نان سفید نیز با سایر منابع کربوهیدراتی مانند آرد چند غله، گندم کامل، برنج قهوهای، حبوبات و آجیل جایگزین شوند.
× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامین
خبر بد این است که کبد چرب گرید ۳ معمولاً مرحلهای است که بیماری کبدی علائم ظاهری بیشتری خواهد داشت. ناراحتی و حساسیت و درد شدید و همچنین احساس خستگی مداوم خواهید داشت. تورم زیاد کبد در این مرحله ممکن است با فشار به طحال، باعث تورم و درد در طحال هم بشود.
کنترل سطح کلسترول: یک روش سالم برای جلوگیری از مصرف چربیهای اشباع در رژیم غذایی میتواند کبد چرب را معکوس کند.
اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزشها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد میشوند:
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.